Нещодавно в прекрасній мальовничій місцевості пройшов чудовий захід для молоді церкви Благодать. Піст на тему "Я і Бог".
Ми мали час сповіді перед нашим Творцем, час коли ми могли хвалити Його прекрасне Ім'я та час коли ми могли почути від Нього, що ж є перешкодую в наших відносинах з Ним.

Ті, хто були на цьому заході відчули особливу атмосферу радості, не тимчасової радості, яку може дати нам тільки наш Творець.

А тепер відгуки деяких людей:

"По-особливому відчувала Бога будучи в пості з молоддю своєї Церкви. Господь відкривав багато істин через Слово, Він підбадьорював, докоряв, показував в чому потрібно змінюватись. Особисто для мене, ключовою думкою стало місце з Притч 21:21: "Хто женеться за праведністю та за милістю, той знаходить життя, справедливість та славу." За чим сьогодні женусь я? За праведністю та милістю чи справедливістю і славою? Які мої цінності сьогодні? Аналізуючи своє життя, розумію, є ще так багато речей, в яких необхідно змінюватись, часто для мене слава і спрведливість є головнішим за праведність та милість".


В 2 Корин. 4:16-18 написано:

Через те ми відваги не тратимо, бо хоч нищиться зовнішній наш чоловік, зате день-у-день відновляється внутрішній. Бо теперішнє легке наше горе достачає для нас у безмірнім багатстві славу вічної ваги, коли ми не дивимося на видиме, а на невидиме. Бо видиме дочасне, невидиме ж вічне!

На пості Бог дав розуміння про те, що ми всі з вами рано чи пізно згоримо для чогось. Хтось потратить своє життя для бізнесу, хтось для кар'єри, хтось для пошуку щастя в зовнішніх речах. Біблія радить нам, щоб ми життя витрачали на виконання Божої Волі, це є тим невидимим про що каже писання. Якщо ми будемо споглядати на наше життя через призму Біблії, то неодмінно отримаємо результат: "Бо теперішнє легке наше горе достачає для нас у безмірнім багатстві славу вічної ваги".